Ditec Smart Plus **

De SMART PLUS snelloopdeur is simpel, snel en extreem compact, met een flexibele volle doek of een modulair sectionaale doek met een reeks van veiligheids accesoires.

Meer info?

Ditec Sector Reset

cat_sector_reset

De SECTOR RESET is de zelf herstellende deur van Ditec, zelfs meer veelzijdiger dan de SMART RESET, meer krachtiger en ontworpen voor veelvuldig gebruik.

Meer info?

Ditec Smart Reset

cat_smart_reset

De SMART RESET is een innovatieve flexibele roldeur met een zelf-herstellend systeem. Zou de doek per ongeluk ergens vast te komen zitten dan gaat het automatisch terug in de rails de volgende keer de doek naar beneden komt.

Meer info?

Ditec Alimax

cat_alimax

De Ditec ALIMAX is ontworpen speciaal voor de voedings industrie, waar strikte hygiëne en properheid moet toegepast worden.

Meer info?

Dynamicroll

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snelloopdeur. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar.

Meer info?

Dynamicroll One

De Dynamicroll® One is de meest compacte en prijstechnisch de meest competitieve BMP snelroldeur. De snelroldeur is uitermate geschikt voor intensieve binnentoepassing waar beperkte inbouwruimte beschikbaar of gewenst is en een sterke focus ligt op budget.

Meer info?