DYNAMACROLL TOEBEHOREN

LED Poortbeveiliging

LED poortbeveiliging, in de vorm van LED strips en LED lampen, is een populaire uitbreiding die veelvuldig wordt gekozen bij de installatie van een snellooppoort. De werkplek wordt veiliger doordat er duidelijke rode en groene kleursignalen worden gegeven aan voetgangers en chauffeurs. Zij zien zo in één oogopslag in welke status de poort zich bevindt en kunnen daarop anticiperen.

3 opties voor LED poortbeveiliging

Optie 1: LED lamp met afteller De LED lamp met afteller is ongeveer 10 x 10 cm groot en laat via een afteller duidelijk zien dat de poort binnen enkele seconden naar beneden gaat komen. De automatische sluittijd is instelbaar. De LED lamp met afteller is vooral geschikt voor voetgangersverkeer.

Optie 2: LED slagknop Met behulp van deze LED slagknop is de poort te openen en deze kleurt groen wanneer de poort open is en rood wanneer de snelrolpoort naar beneden komt. Optie 1 en 2 kunnen worden gecombineerd voor het meest veilige resultaat.

Optie 3: LED strips De LED strips zijn 1 meter lang en 1 cm breed en kunnen links en rechts van de snelrolpoort worden geplaatst. Dit zowel aan de binnenzijde als buitenzijde, waardoor een volledige installatie uit 4 strips bestaat. Zodra de poort open is, worden de LED strips groen en wanneer de poort bijna naar beneden gaat, gaan ze rood knipperen. De LED strips zijn richtingsgevoelig in te stellen. Wanneer er bijvoorbeeld een heftruck van buiten aan komt rijden, dan blijft de verlichting aan de buitenkant groen en wordt de LED strip aan de binnenzijde rood omdat er een voertuig aan komt. Daarnaast zijn de LED strips van veraf zichtbaar, waardoor ze uitermate geschikt zijn op plaatsen waar veel verkeer is.

OFFERTE