Label Eterna 150

De automatisering voor standaard schuifdeuren met 6 jaar garantie op de motor
Eterna is het automatiseringssysteem voor LABEL schuifdeuren en telescopische deuren, ontworpen om een maximum aan geruisloosheid, soepelheid van de beweging en betrouwbaarheid te garanderen.

MEER INFO

Label Eterna 150T


De automatisering voor telescopische schuifdeuren
ETERNA-T is het automatiseringssysteem voor telescopische deuren, ontworpen om een maximale geruisloosheid, soepelheid van de beweging en betrouwbaarheid te garanderen. Deze automatiseringssystemen zijn uitgerust met een borstel-loze motor, met 6 jaar garantie, voor een grotere efficiëntie en een lager verbruik.

MEER INFO

Ditec/Enrematic Valor


De Ditec Valor is de top van alle Ditec schuifdeur automaten. Met een elegant design en robuste componenten, de kwaliteit van de Valor spreekt voor zichzelf. Verschillende versies zijn beschikbaar voor de noden van uw installatie.

MEER INFO

Ditec/Enrematic DAS200

Ditec DAS200 is ontworpen rond de behoefte aan gemak en veiligheid van alle klanten, met behulp van de meest geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen en componenten. Hierdoor kan het ook grote prestaties leveren op het gebied van vrije doorgang, maximaal gewicht van de vleugels, die op DAS200 kunnen worden gemonteerd, en prestaties op het gebied van openings- en sluitingstijden.

MEER INFO

Ditec/Enrematic DAS170PLUS

Ditec DAS107PLUS is de schuifdeurautomaat die voldoet aan alle eisen in standaard commerciële omgevingen met een kozijngewicht tot 160 kg. Ontworpen om eenvoudig en snel te installeren, is de Ditec DAS107PLUS de perfecte keuze voor professionals in deurautomatisering die op zoek zijn naar lage inventariskosten en onderhoudsgemak.

MEER INFO

Bediening en signalisering

In deze rubriek kan je de bediening en signalisering vinden van Ditec.

In deze rubriek kan je de bediening en signalisering vinden van Ditec.

MEER INFO