DYNAMICROLL ONE

De Dynamicroll® One is de meest compacte en prijstechnisch de meest competitieve BMP snelroldeur. De snelroldeur is uitermate geschikt voor intensieve binnentoepassing waar beperkte inbouwruimte beschikbaar of gewenst is en een sterke focus ligt op budget.

Dynamicroll One Secumatic brochure
Dynamicroll One Secumatic specificaties
Bestek STABU-tekst (architiect)

Foto van snelloper met foto van een opstijgend vliegtuig

De Dynamicroll® One is compact, competitief en compleet

De snelroldeur is voorzien van een compact besturingssysteem, dat speciaal voor dit deurtype is ontwikkeld. Deze besturing is direct op de 0.75 kW elektromotor bevestigd. De deurstijlen zijn daarnaast slechts 90 mm breed en de snelroldeur is standaard uitgevoerd zonder afdekkappen over de motor en oprol-as. De deur heeft dan ook weinig inbouwruimte nodig. Daarnaast maakt dit het prijsniveau van de snelloopdeur zeer aantrekkelijk.

Desalniettemin is de deur riant uitgerust. Standaard wordt een drukknop, noodstop en een slagknop meegeleverd. Ook is de deur uitgerust met een raamstrook en de nodige veiligheidssensoren. Met 12 beschikbare standaardkleuren voor het doek en optioneel volledige bedrukking, is de deur evengoed een esthetische toevoeging in uw bedrijf.

De snelroldeur kan optioneel worden voorzien van radars, trekschakelaars en alle andere bij snelroldeuren te verwachten bedieningscomponenten. Ook kan het frame optioneel met afdekkappen worden uitgevoerd. Standaard is het frame verzinkt, optioneel zijn RVS 441 en RVS 304 beschikbaar.

De voordelen van de Dynamicroll® One

Het slimme ontwerp van de Dynamicroll® One maakt deze snelloopdeur dan ook een uiterst veilige, slijtvaste en betrouwbare oplossing en biedt u als ondernemer een aantal belangrijke voordelen:

  •  Meer veiligheid en bedrijfszekerheid
  •  Hogere efficiëntie en lagere kosten
  •  Prettige werkomgeving

De Dynamicroll® One is hiermee een relatief kleine investering die op meerdere manieren bijdraagt aan de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van uw bedrijf, alsook nieuwe reclamemogelijkheden biedt door een bedrukking op het doek te plaatsen.

Meer veiligheid en bedrijfszekerheid

De Dynamicroll® One is standaard uitgevoerd met belangrijke veiligheidscomponenten. Fotocellen of een lichtgordijn detecteren obstakels, waardoor de kans op een impact klein is. Komen uw personeel of goederen toch in botsing met de deur, dan is de impact beperkt. De Dynamicroll® One bevat namelijk geen harde delen en is uitgerust met een flexibele onderbalk. Uw personeel zal minder snel gewond raken en uw goederen minder snel beschadigd.

Verder is de snelroldeur zelfherstellend door middel van een rits-bevestiging. Bij een aanrijding zal de rits losschieten, waardoor de deur veel minder snel kapot gaat. Geleiders in het frame zorgen ervoor dat de rits weer in de oude stand terug wordt gebracht. Dankzij deze slimme techniek zal in veel gevallen de deur zelf herstellen en hoeft uw bedrijfsproces dus niet lang stil te liggen na een aanrijding.

Foto van snelloper met foto van koeien

Toepassing van de Dynamicroll® One

Heeft u een bedrijf in de detailhandel, industrie of logistiek en zoekt u een snelle deur met maximale afmetingen tot 3m breedte en 3,5m hoogte tegen een beperkt budget, dan is de kans groot dat de Dynamicroll® One voor u de beste optie is.

De deur is vooral populair in de detailhandel als scheidingsdeur tussen het winkeldeel en het magazijn, maar ook in de voedingsindustrie wordt de Dynamicroll® One regelmatig gebruikt.

OFFERTE