DYNAMICROLL 

De Dynamicroll® is onze meest veelzijdige en meest verkochte snelloopdeur. Deze alleskunner is zowel binnen als buiten en in vrijwel elke sector inzetbaar. De deur is ontworpen om uw personeel efficiënt te laten werken, tegen lage kosten, bij optimale veiligheid en in een prettige werkomgeving.

Dynamiroll Secumatic Brochure

Dynamiroll Secumatic specificaties

Bestek STABU-tekst (architect)

Daarnaast is de snelloopdeur standaard voorzien van een stevig PVC doek (1.300 gram/m2) met één strook rechthoekige vensters en afdekkappen over zowel de rol als de motor.
Optioneel is een geïsoleerd doek leverbaar voor ruimtes met een groot temperatuurverschil. Het is ook mogelijk vensters in het doek te plaatsen en het doek te bedrukken met uw logo of een andere print naar keuze.

blauwe snellooppoort

De voordelen van de Dynamicroll®

Het slimme ontwerp van de Dynamicroll® snelloopdeur biedt u als ondernemer een aantal belangrijke voordelen:

  •  Meer veiligheid en bedrijfszekerheid
  •  Hogere efficiëntie en lagere kosten
  •  Prettige werkomgeving

Meer veiligheid en bedrijfszekerheid

De Dynamicroll® is standaard uitgevoerd met belangrijke veiligheidscomponenten. Fotocellen of een lichtgordijn detecteren obstakels, waardoor de kans op een impact klein is. Omdat de Dynamicroll® geen harde delen bevat en is uitgerust met een flexibele onderbalk, zal uw personeel bij impact minder snel gewond raken.

Verder is de snelroldeur zelfherstellend door middel van een rits-bevestiging. Bij een aanrijding zal de rits losschieten, waardoor de deur veel minder snel kapot gaat. Geleiders in het frame zorgen ervoor dat de rits weer in de oude stand terug wordt gebracht. Dankzij deze slimme techniek zal in veel gevallen de deur zelf herstellen en hoeft uw bedrijfsproces dus niet lang stil te liggen na een aanrijding.

Hogere efficiëntie en lagere kosten

Onze Dynamicroll® deuren bereiken snelheden tot 2,5 m/s en beschikken over verschillende bedieningsmogelijkheden die zorgen voor maximale flexibiliteit en minimale hinder voor uw personeel in hun werkomgeving. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken.

Ook bespaart u met de Dynamicroll® energiekosten. De snelheid en automatische sluiting van de Dynamicroll®, minimaliseren warmte-, koude- en drukverlies. De deur staat immers steeds korte tijd open. De nagenoeg perfecte afdichting met onze unieke, gepatenteerde magneetsluiting zorgt ervoor dat deze verliezen ook in dichtstand minimaal zijn.

De robuuste, zelfherstellende constructie van de Dynamicroll® en de afwezigheid van harde delen in het doek, zorgen voor minder en kortere uitvalperiodes. Hierdoor bespaart u ook op herstel- en onderhoudskosten. De deur zal door zijn flexibiliteit immers minder snel schade oplopen en storingen zijn vaak door u zelf te verhelpen. Ook de installatiekosten zijn laag, omdat de deur eenvoudig te installeren is.

OFFERTE