Label Neptis

LABEL NEPTIS heeft een heel gamma automatiseringen voor draaideuren die aan de meest uiteenlopende installatiebehoeften kunnen voldoen.

Het grote aanpassingsvermogen van de NEPTIS serie, verkrijgbaar in enkele en dubbele versies (enkel of dubbele deur), met veer of motorsluiting, met back-upbatterij, in aluminium, in hout, in metaal, voor gehandicapten, voor kantoren en openbare gebouwen, maakt het mogelijk om in alle toepassingsgebieden te worden gebruikt.

De LABEL NEPTIS serie kan worden voorzien van een elektrisch of elektromagnetisch slot en de vergrendeling tussen twee automatische deuren.

Het beheer van veiligheidsradars, de controle van de bewegende krachten, het omkeren van de beweging in aanwezigheid van obstakels, maken de automatische deuren van de LABEL NEPTIS-serie uiterst veilig.

Het automatiseringssysteem LABEL NEPTIS heeft alle laboratoriumtests doorstaan die de EN13849-norm biedt, met name de analyse van elektronische componenten voor veiligheid, is TÜV-gecertificeerd en volledig in overeenstemming met de nieuwe Europese norm EN16005.

 

OFFERTE

In deze tutorial wordt uitgelegd hoe eenvoudig het is om deze automatisering te programmeren is.