Ditec Smart Plus

De SMART PLUS snelloopdeur is simpel, snel en extreem compact, met een flexibele doek of een modulair systeem met een reeks van veiligheidsaccesoires.

De frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en met alles ditec automatisaties is het beschikbaar in versies met een oven gebakken epoxy coating met een glad oppervlakte of in roestvrij staal.

De basis versie is een lage kost optie geschikt voor voertuigen met de toevoeging van geschikte veiligheid apparaten kan de deur veilig gemaakt worden voor mensen en voertuigen.

Er zijn verschillende covers en er is een brede reeks van keuze van doeken, kleuren en diktes en vensters. De SMART PLUS kan gemaakt worden naar uw noden.

Als de SMART PLUS geen tegen gewicht heeft, dan kan er een handel voorzien worden wat kan bediend worden laag tegen de grond om in noodsituaties de deur te openen.

Een nieuwe motor unit wilt zeggen dat grotere deuren kunnen verwezenlijkt worden met de DITEC SMART PLUS, dus je kan deuren tot 6 meter breed en 6 meter hoog zetten.

De Ditec Smart Plus voordelen:

  • Voor veelvuldig gebruik.
  • Openingssnelheid van 0.8m/s (kan versneld worden tot 1.5m/s)
  • Grote keuze van kleuren, doeken en frames.
  • Verschillende veiligheidsopties.
  • Maximum grootte is 6000 x 6000 mm