Ditec/Enrematic DAS200

GLIJDEN NAAR DE TOEKOMST

Ditec DAS200 is ontworpen rond de behoeften van gemak en veiligheid van alle klanten, gebruikmakend van de meest geavanceerde technologieën en eersteklas materialen en componenten. Hierdoor kan het ook geweldige prestaties bieden in termen van vrije doorgangsopening, maximum gewicht van de vleugels, die op DAS200 gemonteerd kunnen worden, en prestaties in openings- en sluitingstijd.

VAN EXTRA SMAL TOT EXTRA BREED

Met de schuifdeuroplossingen van de DAS200-familie dekt u een zeer breed scala van toepassingen af, waaronder extreem smalle doorgangen of ultrabrede openingen:

DAS200/DAS200HD: van 715 mm tot 3.240 mm

DAS200T: van 1.100 mm tot 4.320 mm

KAMPIOEN IN ZWAAR GEWICHT

Met de DAS200 kunt u comfortabel kiezen uit een groot aantal framesystemen en beschikt u over verschillende prestatieniveaus wat betreft vleugelgewicht; dit betekent dat de nieuwe aandrijving gemakkelijk aan alle toepassingen kan worden aangepast:

DAS200: tot 120 kg voor 1 vleugel en 200 kg voor 2 vleugels

DAS200HD: tot 150 kg voor 1 vleugel en 280 kg voor 2 vleugels

DAS200T: tot 240 kg voor 1+1 vleugels en 320 kg voor 2+2 vleugels

ZO SNEL EN STIL ALS U HET NODIG HEBT

De DAS200 besturingseenheid wordt geleverd met een innovatieve software, die dynamisch alle parameters regelt om de prestaties bij het openen en sluiten voor elke deurgewichtcombinatie te maximaliseren.

In de praktijk beschikt de DAS200 over één van de snelste acceleratie- en deceleratiehellingen, wat resulteert in een record openingstijd.

Dankzij de bewegingsbesturing, de toepassing van een geluidsdempende afdichting en het perfect vlakke oppervlak van de aluminium looprail voor trolleys, is de DAS200 een superstille aandrijving, perfect ook voor stille omgevingen en werkplekken.

INTELLIGENT

De Ditec DAS is ontworpen om alle mogelijke toepassingen met precisie en in alle veiligheid uit te voeren.

INNOVATIEF ONTWERP

Ditec DAS is ontworpen met het ambitieuze doel om een uiterst elegant deursysteem te zijn, maar tegelijkertijd modulair en praktisch.

Het pijlvormige ontwerp aan de voorzijde creëert een onderscheidende identiteit die gemakkelijk herkenbaar is en het product een slanke (120 mm hoogte van de afdekking) en elegante uitstraling geeft

De horizontaal onderbroken lijn creëert een gedurfd en sterk merkimago

Het Ditec ontwerp is bedoeld om het leven van klanten makkelijker te maken en om voorraadbeheer en logistiek te optimaliseren

Slechts één omkasting voor alle operators van de DAS-familie

Een praktische, lichtgewicht achterbalk alleen voor telescopische toepassing voor een snelle en veilige installatie, waardoor de complexiteit van de voorraad wordt verminderd

Dezelfde slede-eenheid en deurhouder voor alle toepassingen (Ditec omkaderde en glazen paneeldeuren, commerciële deuren)

Stalen laterale koppen voor een veilige mechanische verbinding

uitleg over app om deuren te configureren

Hoe Ditec DAS200 gebruiken.