Iedere dag stijgt het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij en voldoet een standaard alarm systeem niet meer aan onze behoefte, vandaar dat veel particulieren en bedrijven kiezen voor een camerabewaking systeem.

Camerabewaking is de meest gekozen bewaking systemen voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme.

Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera’s zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is.

De installatie van een bewakingssysteem met bewakingscamera’s geeft u een absoluut veilig gevoel in uw privé woning, winkel of bedrijf. In ons gamma hebben we twee soorten camera bewaking namelijk Dahua en GeoVision.

Camerabewaking: wetgeving en aangiftes

Beslist u nu of u een pakket van bewakingscamera’s neemt of één enkele camera. Voor de installatie kan u altijd bij ons terecht.
Hier kan u terecht voor de aangifte van uw camera systeem op de website van de privacy commissie van de federale overheid.

Lees hier de print van de camerawet van 21 maart 2007.