De schade die een brand kan aanrichten in uw bedrijf is vaak catastrofaal. Een grote brand kan het voortbestaan van uw firma in gevaar brengen. U bent misschien wel verzekerd tegen de materiële schade maar u kunt niet alles verzekeren. Vooral de schade van het niet kunnen leveren van goederen en het verliezen van klantgegevens, leveranciersgegevens zijn vaak groter dan verwacht. Tevens is de werkdruk voor heropbouwen van de firma uiterst hoog.

Overdag kunnen er brandhaarden ontstaan of explosies gebeuren. Via het plaatsen van drukknoppen kan men snel de hulpdiensten inroepen en zo de schade beperken. Daarom geraakt brandbeveiliging meer en meer ingeburgerd in het bedrijfsleven.

Men realiseert zich dat voorkomen van brand altijd beter is dan genezen. In nieuwe bedrijfspanden wordt dit praktisch altijd geplaatst. En men ziet steeds vaker dat bestaande systemen aangepast worden zodat hun werking verzekerd is.
EBS NV biedt een oplossing voor uw situatie. Wij hebben een ruim assortiment brandcentrales en detectoren. Deze kunnen perfect afgestemd worden aan uw gebouw. Gaande van een klein pand tot en groot complex van verschillende gebouwen.

Hier kan u de uitleg van de brandcentrale vinden samen met de branddetectoren.